73.214regisztrált tag
Szerzői jogokVissza

Azzal, hogy belépsz a www.fitvideo.hu oldalra, elfogadod az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem

vagy regisztrált felhasználója, előfizetője a szolgáltatásnak.

 

A fitvideo.hu weboldalon található tartalom a FitVideo Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság szellemi tulajdona.

 

A FitVideo Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A weboldal tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

 

A FitVideo Kft. oldala, a filmekkel, reklámokkal, hirdetésekkel együtt teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll, tilos azoknak a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül történő bármilyen jellegű hasznosítása (ideértve különösen, de nem kizárólagosan az előadói teljesítmények rögzítését, sugárzását, vagy más módon közönséghez, nyilvánossághoz közvetítését, a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tételét, többszörözését, terjesztését).

 

Tilos továbbá azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni, tilos a filmeket akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, tilos azokat részben vagy egészben számítógépen tárolni.

 

Tilos továbbá a tulajdonos előzetes, írásos hozzájárulása nélkül a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio vagy videó anyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.

 

A jogosulatlan felhasználás a magyar jogszabályok értelmében mind polgári jogi, mind büntetőjogi következményeket von maga után. A FitVideo Kft. követelheti a jogsértés azonnali abbahagyását és kárának megtérítését.

 

A fitvideo.hu domain név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a FitVideo Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

 

FitVideo Kft. szerződésben áll az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesülettel.

 

A szerződés száma: I-00357 www.artisjus.hu 

 

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél